Bogudgivelse: Vredeshåndtering for unge

Posted: May 14th, 2018 | Author: | Filed under: Uncategorized | No Comments »

I 2018 har Camilla Obel og jeg udgivet bogen ‘Vredeshåndtering for unge’, der er en opfølger på vores bog ‘Vredeshåndtering i indskoling og børnehaven’. Bogen tager sit afsæt i integrationen mellem almen udviklingspsykologi og traumeteori.

Her følger et udsnit af en anmeldelse:

Sjældent har jeg været så berørt af en bog. Hvor er det stort, at der nu findes mennesker, der kan se bag om vreden og ind til de mennesker, der bærer rundt på så meget sorg, angst, forkerthedsfølelse og afmagt. Tak for det.

Bogen er opdelt i tre dele: en teoretisk del, som jeg synes er helt fantastisk, en del, der handler om kontakt, forbindelser og kontakt med unge, og det var den del, der virkelig gav mig følelsesmæssige rystelser. Hvor er det bare godt skrevet! Og jeg har været der – på begge sider af den vanskelige samtale.Leave a Reply